Dour wijdt een volledige dag aan Dub en Reggae

Dour wijdt op 12 juli een volledige dag aan Dub en Reggae en onthult de complete line-up voor de 4 dagen van Dub Corner.

Dour heeft ons altijd een verfijnde line-up van hiphop, electro en indiemuziek aangeboden. Maar het festival staat voor meer dan alleen dat, het gaat ook om het samen vieren van alle verschillende culturen en muzikale genres. Na de aankondiging van een dag gewijd aan avant-garde metal, stellen ze ons met plezier een fantastisch programma voor dub en reggae voor op vrijdag 12 juli.

Verscheidene headliners, waarvan de meest geen introductie behoeven, worden aan de line-up toegevoegd, zoals o.a. Congo Natty, vergezeld door The Resistance, Panda Dub en Stand High Patrol, die zijn volledige ploeg meeneemt: Pupajim, Rootystep, Mac Gyver en Merry. De dames zullen worden vertegenwoordigd door de aanwezigheid van het 18-jarige wonderkind en toekomstige ster Koffee, evenals Marina P, die haar nieuwe album presenteert en Stand High Patrol versterkt - waar we dus twee keer van kunnen genieten. Maar daar stopt het niet bij. Ook Ondubground X Misc (Chill Bump) werd aan de affiche toegevoegd, net als O.B.F vergezeld van The A1 Crew toe die het hele team voor deze show brengt: Charlie P, Sr Wilson en Shanti D.

Dour zou niet hetzelfde festival zijn als het ons de kans niet zou geven om het te ontdekken. Ze nodigen ook uit: Bisou en de Belgische Daddy Cookiz, lid van Atomic Spliff. 

Vier dagen Dub Corner op het Blackboard Jungle Sound System! Dit jaar neemt de Blackboard Jungle de controle over de Dub Corner van donderdag 11 juli tot zondag 14 juli. Ontdek samen met hen: Aba Shanti-I 90's Revival Selection, Amoul Bayi feat. Saah Karim, Blackboard Jungle meets Cultural Warriors feat. Nish Wadada, Afrikan Simba & Murray Man, Charlie P en Boxman selecta Junior T, Dixie Peach, Dukes vs Pirates, Kenny Knots, Kibir La Amlak (live dubshow), Linval Thompson & Trinity ondersteund door Irie Ites, Lt. Stitchie & Manudigital , Party Time Sound (Matthia), Unlisted Fanatic, Wicked and Bonny feat. Berise en Zema.

Meer info over dit festival: 
Tags: 
Categorie: