Durbuy Rock Festival wordt uitgesteld naar september

Door een eerdere aankondiging van de organisatie zat het er al aan te komen, maar nu is het ook zeker: geen Durbuy Rock Festival in april. Het festival wordt uitgesteld naar september. Uiteraard horen daar line-up wisselingen bij, het nieuwe programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Door de grote onzekerheid over het verdere verloop van de coronavirus-verspreiding werd beslist Durbuy Rock Festival uit te stellen naar 11 en 12 september 2020. Dat is de datum wanneer de meeste bands die momenteel nog op de affiche prijken ook kunnen spelen (15 van de 24 bands), waaronder bijna alle headliners. Aangekochte tickets blijven geldig, maar kunnen ook ingewisseld worden voor een terugbetaling.

We nemen het officiële bericht van de organisatie over:

"De afgelopen uren waren intens, maar we hebben in overleg met de autoriteiten, groepen en partners een vrij unaniem akkoord bereikt. Gezien de onzekere situatie in een maand, is de minst slechte oplossing om het festival uit te stellen zoals het is. En de data die een maximum aan groepen hebben geregeld zijn 11 en 12 september 2020. Een grote meerderheid van de groepen, waaronder bijna alle headliners, hebben al hun toestemming gegeven (15/24) en zullen aanwezig zijn op de nieuwe data. Sommigen moeten weigeren en zullen volgend jaar aanwezig zijn. Bedankt aan de agenten en managers voor hun grote flexibiliteit in deze moeilijke tijden!

Voor toeschouwers die niet aanwezig kunnen zijn op 11 en 12 september, is volledige restitutie mogelijk tot 14 april. Voor de anderen verandert er niets, de voorverkoop blijft geldig voor de nieuwe data. Het nieuwe programma wordt de komende dagen aangekondigd, geen paniek!

Hier is de terugbetalingsprocedure: voor voorverkoop online gekocht via Weezevent, krijg je rechtstreeks vergoed door DRF vzw. Je moet een mail sturen naar info (@) durbuyrock.be met een bijlage kopie van de ticket (s) + kopie of foto van de identiteitskaart van de persoon wiens naam op de voorverkoop vermeld staat. Vergeet niet uw IBAN aan te geven voor terugbetaling. Voor voorverkoop gekocht bij Night & Day boekhandels, Park Music en het FNAC-netwerk, terugbetaling waar u ze heeft gekocht. Om de vergoedingskosten voor de organisatie te voorkomen, vragen we u eerst te proberen uw voorverkoop door te verkopen aan de mensen om u heen (niet via internet, er zijn veel oplichting!).

Nogmaals bedankt voor uw begrip en steun! We komen er wel!"

Meer info over dit festival: 
Categorie: