Dynamo Metalfest krijgt tweede podium

Na de recente jaren naar een volwaardig tweedagsfestival te upgraden, komt er nu ook een tweede podium op Dynamo Metalfest.

Het tweede podium op Dynamo Metalfest wordt er eentje voor groeiend talent en is een samenwerking met andere festivals. De mededeling van de organisatie is als volgt:

"We hebben in 2023 voor het eerst een tweede podium. We wilden al langer letterlijk een podium voor aanstormende nieuwe bands en een enkele nu nog minder bekende persoonlijke favoriet. Ook zullen we hier bands laten zien die in ons samenwerkingsverband van de UFF - United Festival Force naar voren worden geschoven als veelbelovend. De UFF bestaat uit zeven onafhankelijke Europese festivals die op allerlei vlakken samenwerken, waaronder dus het bouwen aan talent. Op deze editie presenteren onze collega's van Alcatraz Music in België het brute Cobra The Impaler. Al eerder bliezen ze ons en anderen weg op Prognosis en Into The Grave met hun kruising tussen Mastodon en Gojira. Unsere Freunden van Summer Breeze zoeken het in een meer duistere hoek met GROZA. De eerste black metal band op Dynamo Metalfest, een primeur!"

Daarnaast zal het festival ook een waardig VIP arrangement aanbieden: een tweede VIP deck, eigen toilet en bar. Wij vragen ons echter af: waarom moet het steeds meer en groter zijn?

Dynamo Metalfest gaat in 2023 door op zaterdag 19 en zondag 20 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: