Eerste namen Leffingeleuren

Op 18 - 19 - 20 september zal de 39ste editie van Leffingeleuren plaatsvinden.

Vandaag loste het festival de eerste twaalf namen. Deze namen zijn Raketkanon, Starflam, Dez Mona, Hookworms, Torres, Eaves, Moondog by Roland & Friend, The Skints, The Skints, The Deslondes, Dirk, Jc Satan en Girlpool.

Leffingeleuren,

Voor de 39e editie van Leffingeleuren keert de organisatie terug naar de roots van het festival. Het ontmoeten van mensen, het genieten van de muziek en de omgeving, het ontdekken van jong talent, dat worden de centrale thema’s. De muziek blijft de essentie uitmaken en zal een mooie staalkaart bieden van de eerlijke, opwindende muziek waar Muziekclub De Zwerver een patent op heeft.

Het festivalterrein zal een cirkel rond de kerk vormen en zal bestaan uit diverse concert -en DJ-podia, originele bars, foodtrucks, straattheater, kunst i.s.m. Beaufort, animatie i.s.m. Cinémobiel, innovatie i.s.m. Barco,…

“Leffingeleuren anno 2015 brengt veel muziek, maar wordt meer dan dat alleen, alle zintuigen worden voortaan aangesproken.”

12 namen hebben we om mee te beginnen. In totaal zullen er een 40-tal bands geboekt worden, aangevuld met artiesten op het Buskerstage, het DJ-busje, straattheater acts,… Meer namen volgen binnenkort, net als een voorsmaakje over wat er allemaal naast de podia zal te beleven zijn alsook de camping -en ticketinfo.

Meer info over dit festival: 
Categorie: