Eerste namen Rock Herk

Rock Herk pakte uit met de eerste reeks namen.

Voor het hoofdpodium op vrijdag 15/07 pakt de organisatie uit met een reeks namen van formaat, in de vorm van Britse band The Vaccines, Noordkaap, De Jeugd van Tegenwoordig en Portland. De dag wordt afgesloten met M.I.K.E. Push, steevast nummer één in The Greatest Switch. Ook op zaterdag 16/07 heeft het hoofdpodium alvast stevig vorm met dEUS, Mogwai (uk), Millionaire en School is Cool. Bluai en ILA, beide winnaars van De Nieuwe Lichting 2022 van Studio Brussel, vullen de affiche verder aan.

Het tweede podium, Club, biedt plaats aan het hardere werk. Ook hier pakt de organisatie uit met een eerste lading stevige namen in de vorm van Brutus, Beak> (uk), Godflesh (uk), Ramkot, RHEA en Peuk.

Aan het meest bijzondere podium, Street, komen Borokov Borokov, Bicurious (uk), John (uk) en Ronker neus aan neus staan met het publiek.

De dj-acts voor het vierde podium, Dansbaar, volgen binnen enkele weken samen met nog veel meer namen voor de andere podia! Een eerste naam die daar reeds bevestigde is Faisal.

De 500 Early Birds en de 200 groepstickets (4+1) waren vorige week meteen uitverkocht na de start van de ticketverkoop. Reguliere tickets zijn nog voldoende beschikbaar.

Opgelet. De laatste jaren was Rock Herk steeds volledig uitverkocht nog voor de start van het festival. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

Festivalbezoekers met credits uit 2020 en 2021 kunnen deze inzetten mits het gebruik van de code die eerder werd doorgemaild.

Rock Herk vindt plaats op 15 en 16 juli 2022 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad..

Meer info over dit festival: 
Categorie: