Electric Callboy headliner op Alcatraz

Van een onverwachte aankondiging besproken: Electric Callboy is de laatste headliner die het Alcatraz festival nog te onthullen had.

Het Alcatraz festival had nog één headliner aan te kondigen, die op de laatste dag (zondag 13 augustus). Geruchten gingen rond of dat Gojira of Megadeth ging worden, maar niets is minder waar: het is Electric Callboy geworden. De Duitse 'partycore' band speelde vorig jaar al op het festival in de late namiddag en maakte er daar weliswaar een feestje van en zullen dat ook begin maart in de Lotto Arena doen (net zoals ze dat vorig jaar tweemaal op een rij in een uitverkochte Trix deden), toch zijn er veel reacties op deze onverwachte headliner (ter info: weet dat in ons land de Live Nation organisatie de touwtjes in handen heeft wat betreft de verdeling van grote bands/headliners over de zomerfestivals).

Eerder aangekondigde headliners waren Powerwolf (vrijdag) en KK's Priest (zaterdag). Kleine teaser: wij weten alvast ook waar we Megadeth (die eind juli/begin augustus op Europese tournee zijn) dan wel als headliner deze zomer kunnen zien, meer daarover later!

Nog ander nieuws: helaas moeten Wolves In The Throne Room en Whitechapel deze zomer hun tournee opschorten, er zijn vervangers gevonden in Gaahl's Wyrd en Sodom.

Alcatraz Open Air gaat in 2023 door van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: