Extra podium op Rock Herk, tijdschema online

Ondanks dat de affiche van Rock Herk al rond was, komt er het nieuws dat een nieuw podium wordt toegevoegd met daar dj's om lekker te dansen.

De volledige affiche voor de zesendertigste editie van Rock Herk werd enkele weken geleden reeds bekend gemaakt.

Vandaag doet de organisatie daar toch nog een schepje bovenop en wordt een volledig podium toegevoegd. Dat nieuwe podium krijgt de naam DANSBAAR en die naam zegt meteen alles. Verwacht een muzikale trip doorheen de geschiedenis met alles wat uitnodigt om de benen los te schudden. Stilstaan is geen optie! Het nieuwe podium wordt gehost door de Rock Herk-huis-dj's MR CRITICAL en UP TO ELEVEN die de laatste jaren mee vorm gaven aan de gezellige markt Bazaar Bizar. Het dansluik krijgt vanaf dit jaar helemaal voorrang en om dat te vieren brengen ze heel wat vrienden mee: NiXie, OSWALD MORIS, RICKY & BOBBY JAMES en TEDDY PICKER.

Om het geheel compleet te maken wordt ook PALMBOMEN II toegevoegd als headliner voor het nieuwe podium. Deze Nederlandse muziekproducer gooit de laatste jaren hoge ogen met een extreem dansbare mix van ambient, house en italo disco, gecombineerd met een vleugje psychedelische tropicana.

Al deze acts zijn toegevoegd aan het tijdschema dat online staat, te vinden op de website van Rock Herk.

Rock Herk gaat in 2018 door op 20 en 21 juli.

Meer info over dit festival: 
Tags: 
Categorie: