Forces Of Metal Festival

In 2012 zal Nederland een nieuw festival rijker zijn, namelijk het Forces of Metal Festival.

Forces of Metal Festival is niet het zoveelste festival; het gaat om een meerdaags Rock en Metal festival met camping. Hetgeen waarin Nederland achterblijft op de festivals in andere Europese landen.

Forces of Metal Festival zal tijdens haar festival dagen ook Rock en Metal talent van eigen vaderlandse bodem de kans geven om hun snoeiharde kunsten te vertonen aan het festival publiek in een speciaal daarvoor ingerichte tent. Maar Forces of Metal Festival zal meer bieden: naast verrassende internationale topacts en ons eigen nationaal talent tref je ook een variëteit aan eetkeukens, zullen er vele terrassen zijn, is er in de late uurtjes een Rock en Metal DJ, diverse shops op de Metal Market Street en dat allemaal in een fijne sfeer en riante omgeving; het E3 Strand te Eersel (Noord Brabant).

Kortom: Forces of Metal Festival zal een festival zijn voor enthousiaste festivaltijgers en metalheads. En wat het helemaal aantrekkelijk maakt is dat er voor deze dan ook de mogelijkheid is om dit meerdaags festival vanaf het begin bij te wonen doordat er kampeergelegenheid wordt aangeboden.

De line-up is met zorg en smaak samengesteld, speciaal afgestemd op de Rock en Metalliefhebbers en aanverwante muziekstijlen op metalgebied. Met de line-up is de internationale rock- en metalscene vertegenwoordigd en naast gevestigde namen is er dus ruimte voor jong vaderlands talent van naam.

Dit alles tegen zeer aantrekkelijk prijzen. In de voorverkoop, die oktober 2011 zal gaan starten zullen dagkaarten verkocht gaan worden tegen een prijs van 65, euro en de All-Inn Camping kaart (2 dagen) voor 99,- euro. (Deze actie zal lopen tot 1 januari 2012). * Normale prijs vanaf 1 januari 2012, dagkaart 75,- euro en All-Inn Camping kaart 120,- euro

Het Forces of Metal Festival is een onderdeel van Forces of Metal Entertainment. Een initiatief van een tweetal rock en metal liefhebbers met een passie voor festivals. Na een gedegen voorbereiding van 2 jaar heeft men de daad bij het spreekwoordelijke woord gevoegd. Gesteund door een grote groep professionals, vrijwilligers en enthousiaste reacties van publiek, muziek agentschappen en pers, heeft Forces of Metal Entertainment meer dan genoeg reden om te gaan werken aan hun rock- en metal kindje: Forces of Metal Festival 2012!

Tevens zijn de eerste bands al bevestigd:

Alle informatie over Forces Of Metal vindt u hier terug en op de officiële site hier.

Categorie: