Geen TW Classic in 2021

Er werd nog geen datum bekendgemaakt voor TW Classic in 2021, zojuist werd aangekondigd dat die er ook niet zal komen.

Vandaag is aangekondigd dat Rock Werchter wordt uitgesteld naar 2022. Maar zojuist kwam er ook een update over TW Classic:

"De voorbije maanden overlegden we intens met overheden, experten, andere festivals in binnen- en buitenland, dit met oog op een veilige heropstart. We zijn tot de conclusie gekomen dat we de festivals niet normaal kunnen voorbereiden noch hebben we de zekerheid dat ze zullen kunnen doorgaan in beste en volle vorm. We willen de fans en artiesten enkel de allerbeste festivalervaring bieden. In de huidige omstandigheden kunnen we dit niet realiseren. Gezien de onzekerheid werd tot op heden nog geen datum voor #TWC21 aangekondigd. Het spijt ons jullie te moeten meedelen dat die er ook niet zal komen. We moeten helaas een tweede keer uitstellen.

We kijken ineens vooruit, naar TW Classic 2022. We kijken er naar uit jullie dan terug te zien. Er wordt al volop aan het programma gewerkt. Dubbel en dik willen we de verloren jaren inhalen. Editie 19 van TW Classic wordt een feest. Tickethouders vragen we om tickets bij te houden tot we datum en programma van TW Classic 2022 bekendmaken. We danken jullie voor het begrip en vertrouwen.

En nu op naar betere tijden! Die komen er. Daar geloven we in. Zomer, livemuziek, Werchter. Dat is een magische combinatie. De goesting is ongelooflijk groot om de livemuziek deze zomer terug naar het Festivalpark te brengen. Het zal anders zijn maar daarom niet minder plezant. We gaan op zoek naar de juiste en beste formule en komen bij jullie terug van zodra onze plannen uitgewerkt zijn. Lang leve livemuziek!

Take care, stay safe. Tot binnenkort."

.

Categorie: