Graspop Metal Meeting tickets in voorverkoop: de formules en tarieven

Tickets voor Graspop Metal Meeting zijn vandaag in voorverkoop gegaan. Lees hier hoeveel je dit jaar betaald voor de verschillende tickets.

De 25e editie van Graspop Metal Meeting gaat voor een tweede keer vier dagen door. Opmerkelijk, er is geen drie-dagen-ticket in het aanbod zoals voorheen, het combiticket omvat de vier dagen. Kan je dus omwille van bv. werkverplichtingen of examens niet op donderdag al naar Graspop, dan betaal je toch voor de vier dagen. Nieuw dit jaar is het combi plus ticket voor festivalgangers die overnachten op Camping Boneyard. Je bent al op woensdag welkom op de camping en kan je meteen je festivalticket omwisselen voor een festivalbandje. Met dit speciale ticket parkeer je je wagen op een parking in de buurt van de camping en je kunt je tent vooraan op Camping Boneyard opstellen. 

Een overzicht van alle prijzen:

  • Combiticket (18-21 juni): 249,00 EUR
  • Combiticket Plus (17-21 juni)*: 259,00 EUR
  • Dagticket: 105,00 EUR
  • VIP Combiticket (18-21 juni): 399,00 EUR
  • VIP Combiticket Plus (17-21 juni): 409,00 EUR
  • VIP dagticket: 185,00 EUR
  • 20 GMM munten: 55,00 EUR
  • 40 GMM munten (+ gadget): 110,00 EUR

Inbegrepen in elk festivalticket: toegang tot het festivalterrein, camping Boneyard, GMM-parkings en de pendelbus naar Mol station en Dessel Kiss & Ride.

Inbegrepen in elk VIP Deck festivalticket: naast het bovenstaande toegang tot de vipparking en  het VIP deck. Toegang tot de vipparking kan enkel met geldig vipparking ticket. Het vipparking ticket moet je aanvragen bij aankoop van je tickets, maximum 1 vipparking ticket per 2 VIP festivaltickets ten en drinken is niet in de prijs inbegrepen. Klik hier voor meer info.

Prijzen zijn inclusief mobiliteits- en milieubijdrage, servicekosten. Er komen geen betaalkosten bij de ticketprijs bij. Treinticket is niet inbegrepen in de prijs. 

Graspop Metal Meeting gaat in 2020 door van donderdag 18 juni tot en met zondag 21 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: