Infected By GMM-20: virtuele Graspop ervaring

Geen Graspop Metal Meeting deze zomer, wel een virtuele Graspop ervaring, presents itself: INFECTED BY GMM-20.

Voor zij die Graspop Metal Meeting dit jaar missen, niet getreurd! Omdat we het GMM-weekend niet ongemerkt voorbij mag gaan, voorziet de organisatie voor alle GMM-fans op zaterdag 20 juni 2020 een gratis virtueel festival: "INFECTED BY GMM-20".

Vanaf 16 uur kan je op alle GMM social mediakanalen (Facebook, YouTube, Instagram en Twitter) en Proximus Pickx maar liefst 20 bands aan het werk zien tijdens optredens op de voorgaande edities van GMM. De line-up en het tijdschema voor INFECTED BY GMM-20 maken we heel binnenkort bekend.

Voor verzamelaars van de jaarlijkse Graspop-t-shirts of andere merchandise, ook dit jaar wordt dit te koop aangeboden. Een gloednieuw assortiment merchandise is gelanceerd in de webshop. Klik hier om naar de GMM pop-up shop te gaan en koop je mondmaskers, t-shirts, girlie t-shirts en zip hoodies.

De mondmaskers zijn gemaakt in samenwerking met Think Pink Europe. Een deel van hun winst gaat naar Think Pink Belgium en de strijd tegen borstkanker. Alle netto-opbrengsten van de GMM20 pop-up shop worden gedoneerd aan het LIVE2020-fonds.

Graspop Metal Meeting gaat in 2020 door van donderdag 18 juni tot en met zondag 21 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: