Miracle Metal Meeting geannuleerd

Ondanks alle goeie intenties moet Miracle Metal Meeting dat zou doorgaan op 18 mei annuleren.

Het persbericht gaat als volgt:

"Met pijn in het hart moeten we de Miracle Metal Meeting, gepland voor 18/05/2024, annuleren.

Na zorgvuldige evaluatie van de huidige situatie, zijn we tot de conclusie gekomen dat we het festival niet kunnen laten doorgaan zoals gepland.

Ondanks onze vele inspanningen en het enthousiasme dat velen hebben getoond, hebben we helaas niet het niveau van voorverkoop bereikt dat nodig is om het succes en de kwaliteit van het evenement te garanderen. We begrijpen de teleurstelling en het ongemak dat dit kan veroorzaken voor de fans, artiesten en partners die hebben uitgekeken naar de Miracle Metal Meeting.

Deze beslissing werd niet licht is genomen. We hebben verschillende opties onderzocht om het evenement toch te laten plaatsvinden, maar uiteindelijk moeten we prioriteit geven aan de algehele kwaliteit en beleving.

Voor degenen die al tickets hebben gekocht, zal de terugbetaling automatisch worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode. Men kan de terugbetaling binnen maximaal 2 weken op de rekening verwachten. Degenen die hard-copy tickets hebben gekocht, kunnen hun geld terugvragen bij de verkoper.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die de Miracle Metal Meeting heeft gesteund en interesse heeft getoond in het bijwonen ervan. Jullie passie en toewijding betekenen veel voor ons en het spijt ons oprecht voor de teleurstelling of het ongemak dat deze annulering ongetwijfeld veroorzaakt.

We willen iedereen ook oproepen om andere events volop te steunen door het kopen van een ticket in voorverkoop. Elke organisatie rekent immers op de nodige voorverkoop, enerzijds om financiële redenen, maar vooral om een kwaliteitsvolle organisatie te kunnen neerzetten en dit kan alleen als men een goede inschatting kan maken van het aantal bezoekers.

Bedankt voor jullie begrip en steun."

Meer info over dit festival: 
Categorie: