Nieuwe geruchten Graspop Metal Meeting

Op het internet is een nieuwe Graspop affiche opgedoken, geplaatst door niemand minder dan Ozzy Osbourne. Hier staan enkele nieuwe namen (en cancels?) op vermeld.

Ozzy Osbourne, die op GMM zal optreden met enkele gastartiesten onder de naam 'Ozzy & Friends', heeft op Facebook een affiche gedeeld van het festival. Hierop staan wel enkele nieuwe namen, waarover de organisatie nog geen uitspraak gedaan heeft. Deze nieuwe namen zijn Slash, Godsmack, Eluveitie, All Shall Perish en de laatste headliner: Limp Bizkit. Wat Slash betreft, dit zou heel goed kunnen vermits hij een van de gastartiesten is die Ozzy zal bijstaan. Helaas worden Young Guns en Lagwagon, twee bands die wel officieel geconfirmeerd zijn, op deze affiche niet vermeld. Mogelijke nieuwe namen en cancels of larie en apekool?

Update: zo snel als de affiche online kwam, zo snel is ze ook verwijderd en aangepast naar de officiële affiche (hier staan overigens Lagwagon en Young Guns nog op). Gelukkig konden we nog een thumbnail van de afbeelding redden (zie hieronder)! Kunnen we spreken van een mogelijk lek?

Update 2: dankzij de zoekmachines die het internet een rijke bron van informatie maken, nu ook de affiche in het groot:

Update 3: de geruchten zijn waar! Klik hier voor meer informatie.

Alle informatie over graspop vindt u hier terug en op de officiële site hier.

Categorie: