Nieuwe namen en tijdschema Rock Werchter

De volledige line-up van Rock Werchter 2019 werd eind maart reeds wereldkundig gemaakt. Maar toch worden er nu nog acht nieuwe artiesten aan de line-up toegevoegd.

Er was enige onvrede over het ingekorte donderdagprogramma. Daarom worden er vandaag acht namen aan de line-up toegevoegd. Belgen die we er graag bij hebben, straffe vrouwen, een extra dosis rock ’n roll. Nieuw voor donderdag zijn: Mogwai, Black Box Revelation, Zwangere Guy, Miss Angel, Palace, Geike, The Vintage Caravan en Georgia. Ook Deaf Havana is er op donderdag en niet op zondag zoals eerder aangekondigd. Ibibio Sound Machine wordt dan weer toegevoegd aan het programma van The Slope op zondag. Met de volledige line-up is ook het uurschema van de optredens klaar. Wie speelt waar en wanneer? Je ontdekt het vanaf nu hier.

Dat is niet alles. De verkoop van de dagtickets loopt hard. Meer dan 80% van de beschikbare festivaltickets zijn verkocht. De dagtickets voor vrijdag 28 juni en de dagtickets voor zaterdag 29 juni zijn al even uitverkocht, maar de vraag naar dagtickets blijft bijzonder groot. Er worden daarom per festivaldag 1000 extra dagtickets in verkoop gebracht.

Rock Werchter gaat in 2019 door van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: