Nightwish, Slayer en veel meer voor Graspop

Het kerstgeschenk van Graspop Metal Meeting is er eentje om U tegen te zeggen. Zojuist hebben ze 22 nieuwe bands bevestigd waaronder de grote namen Nightwish en Slayer.

Gisteren speelden Nightwish nog in de Lotto Arena, komende zomer zal de band te zien zijn op de weide van Graspop Metal Meeting. Slayer bezocht ons land ook al eerder dit jaar en doen dit volgende zomer opnieuw.

Alle bands op een rijtje: Amaranthe, Anthrax, Apocalyptica, Atreyu, Devil You Know, Gojira, Heaven Shall Burn, In the Woods, Moonsorrow, Nightwish, Raven, Saxon, Shinedown, Skillet, Slayer, The Amity Affliction, The Raven Age, The Wild Lies, Tremonti, Turnstile, Windhand en Zakk Wylde.

De dagindeling is ondertussen ook bekend en kan bekeken worden op onderstaande pagina. Hier is alvast de indeling van de headliners: Op vrijdag 17 juni doen Black Sabbath en King Diamond de lichten uit op Mainstage 1 en Mainstage 2. Zaterdag 18 juni is het de beurt aan Volbeat en Nightwish. Op zondag 19 juni sluiten Iron Maiden en Twisted Sister GMM 2016 af.

Meer info over dit festival: 
Categorie: