OneRepublic en Goldband op Werchter Boutique

OneRepublic en Goldband zijn aan de affiche van Werchter Boutique toegevoegd. Dat zijn veel hits, veel meezingers en vooral veel feest. Eerder werd al bekendgemaakt dat P!NK het festival zal headlinen.

OneRepublic heeft een bijzondere gave: dikke hits schrijven. Dat elke maand meer dan 40 miljoen streams genoteerd worden op Spotify is geen toeval. Counting Stars, Run, Apologize, Rescue Me en recente single I Ain’t Worried herken je bij de eerste noot.

Wie afgelopen zomer op Rock Werchter was en daar op zaterdag de opener van de dag meepikte, kwam terecht op de grootste fuif ooit op het middaguur. Verantwoordelijk voor al dat uitzinnig plezier: Goldband. Catchy songs zoals Noodgeval, De langste nacht, Witte was, Dit is voor jou en Alles kapot maken de drie stukadoors uit Den Haag wereldberoemd in de Lage Landen.

Tickets voor Werchter Boutique 2023 zijn te koop via ticketmaster.be. Een ticket voor Werchter Boutique 2023 kost 108 euro (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage). Golden Circle tickets zijn reeds uitverkocht. Meer info via werchterboutique.be. .

Werchter Boutique gaat in 2023 door op zaterdag 17 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: