Peir Oan Fest 2022

De zomer lijkt helaas al lang achter ons te liggen, alsook de heerlijke zomerfestivals! Maar niet getreurd, want dat wil zeggen dat het festival met misschien wel het grootste hart er aan komt, namelijk Peir Oan Fest! Dit sympathiek tweedaagse (benefiet)festival wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers! Zelfs de bands staan hun gage met plezier af voor het jaarlijkse goede doel! Dit jaar staat alles in het teken van Runar, een sympathieke jonge knaap met een beperking.

Hoe de organisatoren het doen is ons een raadsel, maar ook dit jaar staan er weer enkele top bands geprogrammeerd! Op vrijdag zal de headliner niemand minder zijn dan Reject The Sickness! Een band die enkele jaren geleden zelfs op Graspop stond.  Destroy Humanity zijn wij een beetje uit het oor verloren sinds het album Hypnopompia (voorjaar 2021), maar wij lazen net dat zij in mei het voorprogramma van Channel zero mogen verzorgent op hun (uitgestelde) verjaardagsfeestje in de AB, dus hoog tijd dat de rest van België ook met hen kennismaakt! Ook op het podium, de snedige Antwerp-based-thrash-band Objector en het heavy doom collectief van Cult Of Scarecrow. Het Waasland zendt dan weer een metalcoreband genaamd Secondhand Saints naar Mol om het kot af te breken. Ongetwijfeld zal Echoes of A Dying World hoge toppen scheren, want zij spelen dan weer een thuismatch!

Op zaterdag naar goede gewoonte veel tribute bands.  U zal kunnen dansen, moshen, crowdsurfen, … op de tonen van Foo Fighters (Grohl), Iron Maiden (Flight 666) en Volbeat (Volbiet). Fat Bastard moest vorig jaar door dat beestje-dat-we-allemaal-kotsbeu-zijn afzeggen, maar gaat dit ongetwijfeld dit jaar ruimschoots goed maken! Mocht u geen al te grote kater hebben, zorg dan dat je er op tijd bij bent zaterdag want Promise Down zal jullie serieus van de sokken rocken! Met de coverband Double-X zal u ongetwijfeld uw stembanden kunnen opwarmen! En als dat nog niet genoeg is, zal Koyle de festiviteiten afsluiten. Deze heren wonnen in 2012 nog het prestigieuze “The Clash of The Coverbands” en zullen ongetwijfeld voor een serieus feestje zorgen!  

U leest het, geen enkele reden om op 14-15 oktober, niet naar Mol af te zakken! Maar doet u het niet voor ons, maar vooral voor die lieve Runar!  En nu hop, tickets bestellen en liters bier (of frisdrank) nuttigen aldaar! En vergeet er ook niet van die heerlijke grillburgers te eten!

Meer info vindt u hier!

tickets koopt u hier!

 

Meer info over dit festival: 
Categorie: