Peir Oanfest: voorbeschouwing (deel 2)

Zoals gezegd steunen wij het nobele initiatief dat Peir Oanfest heet. We tellen af door elke week één band eventjes te belichten. Vandaag deel twee met The Curse Of Millhaven.

Een band die zichzelf vernoemd naar een nummer van Nick Cave, daarvoor alleen al verdient deze band van ons extra aandacht!  In 2017 kregen zij nog (oververdiend trouwens, want wij waren er bij) de publieksprijs op de Antwerp Metal Fest Contest. Helaas moesten zij op het laatste moment toen verstek geven, maar dat wil niet zeggen dat deze West-Vlaamse melodische deathmetalband sindsdien heeft stilgezeten. In 2017 brachten ze hun EP Plagues uit en in 2019 volgde het album Thresholds. Vorig jaar nog maakte ze tijdens corona van de nood een deugd en maakte de band hun eigenste quarantaine video voor The Infection. Allemaal spek-naar-onzen-bek!

Wij serveren voor jullie Plagues, een van onze favoriete nummers en ook de clip weten wij wel te smaken. Check het HIER , maar vooral gaat dat zien op vrijdag avond op Peir Oanfest!

Meer info:

https://www.gigview.be/events/peir-oanfest-iv

https://www.facebook.com/peiroanfest2017/

Meer info over dit festival: 
Categorie: