Peir Oanfest: voorbeschouwing (deel 4)

Nog een weekje en het is zover!  Het nobele initiatief dat Peir Oanfest heet en een karrevracht leuke namen wist te strikken, vindt plaats!

De headliner van de eerste dag is niemand minder dan Powerstroke. Voor wie deze band (nog) niet kent, rep u aanstaande vrijdag naar Mol, je zal het jezelf niet beklagen!

Powerstroke komt uit het Meetjesland en zelf noemen ze  hun genre deathpop. Wat er eigenlijk op neer komt dat zij niet voor één gat te vangen zijn oftewel, ze zijn niet in één hokje te plaatsen. Soms punkend uit de hoek komend, dan waar met een serieuze hardcore slag, dan weer een melodieuze combinatie van hardcore en thrash metal.

Hun nieuwste album, The Path Against All Others, viel op onze redactie enorm in de smaak. Op Razernij - Beerdrinkers & Hellraisers 2021, mochten wij de nieuwe tracks al eens live aanschouwen en tjonge jonge, wat werden wij van onze sokken geblazen! Dat is niet verrassend, want deze jongens hebben tonnen live-ervaring! Zo deelden zij onder ander het podium met Pro-Pain, Death Angel en Agent Steel.  Ook mogen zij gewoon Ice zeggen tegen the one and only Ice-motherfucking-T, want ook het voorprogramma van Body Count mochten zij reeds verzorgen! Wij hebben alvast hoge verwachtingen van dit gezelschap komende vrijdag! Wij staan alvast op de eerste rij!

Om in de stemming te komen, serveren wij voor jullie de oorworm, Tearcollector.

Er zijn nog enkele tickets, maar snel zijn is alleszins de boodschap!

Meer info:

https://www.gigview.be/events/peir-oanfest-iv

https://www.facebook.com/peiroanfest2017/

Meer info over dit festival: 
Categorie: