Rock Werchter LIVE2020 : online én in het festivalpark

Geen Rock Werchter? Toch wel. Anders dan anders, dat wel, online én een zomerbar met optredens in het festivalpark.

Van 2 tot 5 juli opent de Rock Werchter zomerbar in het festivalpark, op de North West Walls site. Daar hoort natuurlijk livemuziek bij. Op donderdag 2 juli treedt Selah Sue op in de zomerbar, op vrijdag 3 juli Tourist LeMC, op zaterdag 4 juli Bazart. Op zondag volgt een live show op je tv op Canvas, Proximus Pickx en rockwerchter.be. Een show met veel livemuziek, met warme verhalen en een festivalgevoel. Emma Bale, Glints, SONS, Eefje De Visser en Arno zullen optreden tijdens Rock Werchter for LIVE2020.

Ook digitaal is Rock Werchter te beleven. RWTV brengt via Proximus Pickx en op rockwerchter.be een selectie van de beste concerten uit de archieven van het festival. Er zijn online party’s voor wie thuis of elders in zijn bubbel een feestje wil bouwen. Er worden volop herinneringen opgehaald en gedeeld. En op zaterdagavond wordt er gekwist.

Het volledige online programma van Rock Werchter for LIVE2020 is binnenkort beschikbaar via de Rock Werchter app en op rockwerchter.be. Tickets voor de zomerbar concerten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 20 juni om 10:00 via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Inschrijven voor de Rock Werchter Huiskamerquiz kan vanaf nu via huiskamerquiz.be.

Meer info over dit festival: 
Categorie: