Rock Werchter wordt Werchter Parklife dit jaar

Dit jaar geen Rock Werchter en andere festivals op de wei van Werchter, maar wel het nieuwe concept "Werchter Parklife" doorheen juli.

De organisatie van Rock Werchter kan geen normale editie laten doorgaan, maar net als vorig jaar komt er een kleinschalig initatief met Belgische artiesten, in bubbels van vier personen. Dit keer onder de naam: Werchter Parklife.

"Eén maand lang, vier dagen per week de beste concerten in een tijdelijke openluchtarena in het Festivalpark van Werchter. Samen genieten. Samen zingen. Samen dansen. Samen zijn. De zomer van 2021 zal anders zijn maar daarom niet minder plezant. Per show kunnen tot 2500 fans coronaveilig genieten van hun favoriete artiesten. Tickets voor de concerten worden per gezelschap van 4 personen verkocht. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor 625 veilige bubbelfeestjes per concert. Wij hebben er geweldig veel zin in!"

De volgende artiesten zijn alvast bevestigd:

  • Balthazar (1 juli)
  • Goose (2 juli)
  • Arsenal en Tin Fingers (3 juli)
  • Lil Kleine en Ronnie Flex & The Fam (4 juli, namiddag)
  • Black Box Revelation en Equal Idiots (4 juli, avond)

De ticketverkoop voor de concerten start op dinsdag 18 mei om 10:00 via ticketmaster.be. Weet meer via http://www.werchterparklife.be!

Meer info over dit festival: 
Categorie: