Rudimental, Whispering Sons en meer op Brussels Summer Festival

Na de komst van Christine And The Queens zijn nu ook Rudimental, Whispering Sons, Columbine, Vladimir Cauchemar, Sein, Clou en Nana Adjoa toegevoegd aan de affiche van het Brussels Summer Festival..

De Britse band Rudimental maakte vorige maand een indrukwekkende comeback met Toast To Our Differences, een uitmuntende nieuwe cd die voluit op de dansvloer mikt. Het Londense drum and bass collectief toont zich op deze derde plaat van zijn meest optimistische kant, en krijgt daarbij de hulp van een all star cast met James Arthur, Jess Glynne en Macklemore als meest in het oog springende gasten.

Ook bevestigd: Rock Rally-winnaars Whispering Sons, de band die eigenhandig post punk een nieuw élan heeft gegeven en onlangs met Image een met lof overladen debuutplaat uitbracht. De Limburgse groep heeft intussen al een flinke live-reputatie om op terug te vallen, en kon dus niet ontbreken.

Eveneens van de partij: het coole hip-hopcollectief Columbine, het Parijse duo Sein en de enigmatische dj/beat maker Vladimir Cauchemar. Da's de nieuwste aanwinst op het gereputeerde Ed Banger-label, en de man achter 'Malade', de kakelverse single van Roméo Elvis. Met de Franse zangeres Clou en Nana Adjoa zijn er zoals de traditie van het BSF voorschrijft ook weer een paar mooie ontdekkingen te doen. Die laatste wordt getipt als één van de meest veelbelovende soulstemmen in Europa.

De dagindeling van al deze bands vind je op onze festivalpagina (zie link onder). Brussels Summer Festival gaat in 2019 door van woensdag 14 augustus tot en met zondag 18 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: