Steel Panther & The Devin Townsend Project @ Fortarock

Fortarock heeft er opnieuw twee kleppers van formaat bij. Deze keer kwam de organisatie naar buiten met Steel Panther & The Devin Townsend Project.

Fortarock,

De Canadese multi-instrumentalist Devin Townsend wordt door fans en critici op handen gedragen. In de jaren negentig gaf hij ‘hard en extreem’ een nieuwe betekenis met de legendarische band Strapping Young Lad. Als soloartiest en producer is Townsend ook uitermate creatief en gedreven.

Dankzij zijn energieke liveshows en bizarre humor kan hij dan ook rekenen op een enorme schare fanatieke volgelingen. Townsend is innovatief en wordt mede daarom gezien als een belangrijke pion binnen de metalscene. You better, you better, you better believe it, before Ziltoid attaxx!

Steel Panther is een van de meest vermakelijke live bands ter wereld. De schier onuitputtelijke bron van dit alles is de glam- en sleazrock uit de jaren tachtig van de vorige eeuw. De muziek van Steel Panther is doorspekt met hardrock clichés en de hilarische, snedige humoristische teksten zijn veelal licht seksistisch van aard. Werkelijk alle registers worden opgetrokken door de Amerikanen.

In Los Angeles zijn ze legendes, al jaren spelen ze er iedere maandag in dezelfde club. Er zijn redenen genoeg om daar bij te willen zijn. Bij Steel Panther hoeft geen mens zich af te vragen of er gelachen mag worden. Don't be afraid of heavy metal! Don't be afraid to rock! To rock! To rock!!

Het optreden van de Amerikanen op FortaRock is tevens een primeur in Nederland!

Alle informatie over Fortarock vindt u hier terug en op de officiële site hier.

Categorie: