The Vaccines en meer op Lokerse Feesten

Twee topdagen worden nóg straffer: The Vaccines vervoegen Kings Of Leon op dinsdag 9 augustus en dé Belgische sensatie van 2022 Charlotte Adigéry & Bolis Pupul vervolledigen de line-up van vrijdag 12 augustus bij Kraftwerk.

Maar dat is niet alles. Omdat het kan Soundsystem ft Average Rob sluiten het festival op geheel eigen en unieke wijze af op zondag 14 augustus. En in de Club StuBru verwelkomen we ondermeer Glints, Faisal, Miss Angel, Shaka Shams en J. Roots op donderdag 11 augustus, en Yacid en PROMIS3 op zaterdag 6 augustus. Eppo Janssen, The Whatevers, Ilse Liebens en Hindu Radio DJs zorgen voor extra dansplezier tussen en na de concerten.

De zomer nadert en de Lokerse Feesten ticketverkoop loopt ook vlot. Al meer dan 80% van alle combitickets zijn de deur uit. Ook zin in 10 dagen Lokerse Feesten? Wees er dus snel bij op www.lokersefeesten.be om dit aan de best mogelijke prijs te doen. Heb je tickets gekocht maar kan je uiteindelijk niet gaan? Goed nieuws want Lokerse Feesten is nu ook partner van Ticketswap, dé site waar je legaal en op een veilige manier tickets kan verhandelen. Meer info hierover vind je op https://www.ticketswap.be/lokerse-feesten

De Lokerse Feesten gaan in 2022 door van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: