Vierde festivaldag voor Jera On Air

Ook Jera On Air volgt de trend van steeds meer: er komt dit jaar een vierde festivaldag bij! Onder andere The Prodigy, Enter Shikari en Me First And The Gimme Gimmes worden daardoor aan de line-up toegevoegd.

Jera On Air viert dit jaar het 30-jarig bestaan en wie jarig is pakt uit, flink uit. Met de verjaardagseditie van het festival komt er een vierde festivaldag bij! Niet enkel donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni is het feest, maar dit jaar wordt daar zondag 30 juni aan vastgeplakt. Niemand minder dan The Prodigy zal het festival op zondag afsluiten.Daarnaast zijn ook nog Enter Shikari, Me First and the Gimme Gimmes, Boston Manor, The Acacia Strain, Make Them Suffer, Ho99o9, As Everything Unfolds, Slapshot, Dropout Kings en Neufx bevestigd voor deze extra festivaldag.

Dagtickets voor deze extra festivaldag zijn vanaf nu in voorverkoop, maar hoe zit dat dan met al aangekochte combitickets? Zulke mensen moeten een extraatje betalen voor de vierde festivaldag, een upgrade van hun combiticket. 

Jera On Air gaat in 2024 door van 27 tot en met 30 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: