VIP-combitickets Durbuy Rock Festival uitgeput, voorverkoop jetons gestart

Alle VIP-combitickets voor de drieëntwintigste editie van Durbuy Rock Festival passeerden reeds over de toonbank.

Minder dan drie weken voor de start van Durbuy Rock Festival 2019, zijn alle VIP-combitickets reeds uitgeput. Wie nog een regulier combiticket wenst aan te schaffen, wacht hier best niet te lang mee. De verkoop hiervan verloopt bijzonder vlot. Voor dagtickets (regulier of VIP) stellen zich voorlopig geen probleem.

Om de wachttijd aan de kassa's te verzachten, kunnen jetons sinds kort vooruitbesteld worden. Een minimale afname van 50 stuks (ofwel 66,66 EUR) is wel een voorwaarde. Voor een pint of een Jägermeister zijn twee jetons vereist. Voor een worstenbroodje of een portie friet met saus, betaal je 3 jetons. Vooruitbestellen kan via het rekeningnummer BE18 0003 2542 2165 (DRF asbl-vzw) met vermelding van de de persoon voor wie de munten bestemd zijn. De jetons kunnen op vertoon van de identiteitskaart worden afgehaald aan de ingang van het festival.

Durbuy Rock Festival gaat dit jaar door van vrijdag 12 tot en met zaterdag 13 april. Onder meer Destruction, Napalm Death, Paradise Lost en Candlemass pronken op de affiche.

Categorie: