Volledige line-up Rock Herk bekend

Enkele weken geleden pakte Rock Herk uit met een eerste sterke reeks namen, waaronder meteen alle Main Stage headliners dEUS, The Vaccines, Noordkaap en Mogwai. In een overvolle festivalzomer blijft Rock Herk de kaart van de muziek kiezen en wil daarmee het verschil maken. Het festival voegt nog eens 22 nieuwe namen toe aan de affiche waarmee deze ineens volledig is.

Naar goede gewoonte is er op Rock Herk plaats voor heel wat stevige muziek op het tweede podium, de Club. Hier worden onder andere Danko Jones, Wiegedood, Dirk. en Praga Khan toegevoegd. De band rond Maurice Engelen speelt op Rock Herk één van hun laatste festivalshows. Verder is er ook buitenlands geweld in de vorm van het Canadese Crack Cloud en het Amerikaanse Nothing. De affiche voor de Club wordt vervolledigd met Shht, Pothamus, Whorses en Frankie Traandruppel, het nieuwe alter ego van Lee Swinnen.

De benen losschudden kan naar goede gewoonte aan het podium met de klinkende naam Dansbaar. Nieuwe platendraaiers van dienst zijn John Noseda, DTM Funk, Séa, Monks. en Inner Hotel Records.

Op de Main Stage mag CJ Bolland zaterdagavond dan weer zorgen voor de afsluitende dj-set. Meer namen voor de Main Stage zijn Stilll, Sam De Nef, Lo-Lee-Ta en Westhinder.

En als laatste worden er nog twee namen toegevoegd aan het meest beruchte podium van Rock Herk, de Street. De frontman van STAKE komt het asfalt slopen met zijn electronica project Brennt und Klakmatrak, net zoals de garagerockers van Mitraille.

Opgelet! Naar goede gewoonte loopt de ticketverkoop voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land als een trein. Nadat de 500 Early Birds en de 200 groepstickets (4+1) op enkele dagen de deur uit waren, zijn ondertussen 70% van de tickets reeds verkocht. Met nog anderhalve maand te gaan raadt de organisatie bezoekers dan ook aan om snel te beslissen en zo zeker te zijn van een gegarandeerde toegang tot het festival. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be aan 39 euro voor een dagticket en 65 euro voor een combi.

Festivalbezoekers met credits uit 2020 en 2021 kunnen deze inzetten mits het gebruik van de code die eerder werd gemaild.

Rock Herk gaat in 2022 door op 15 en 16 juli.

Meer info over dit festival: 
Categorie: