Over GigView - meet our team

is een online platform voor alle muziekliefhebbers van rock en metal, gaande van moderne en klassieke rock en hardrock tot metal, punk en hardcore in hun vele subgenres. Na vijf jaar werken onder de vorige naam Festivalblog.be, zijn we anno 2016 klaar om nog een volgende stap te zetten met GigView. Nieuws, album- en concertreviews, fotoreportages, interviews, videoclips, wedstrijden, en onze uitegebreide concertkalender… Bekijk het allemaal op GigView.

Vaak kan je onze redactie dan ook terugvinden op menig concert en festival in de Benelux. Klik hier voor een overzicht van afgelopen evenementen waar de GigView redactie aanwezig was met accreditaties. We werken ook samen met internationale promo agencies en platenlabels, waaronder Napalm Records, Century Media Records, Nuclear Blast en vele anderen. Voor een volledige lijst, klik hier.

Wil je graag meewerken aan GigView? Klik hier voor meer informatie.

GigView Redactie: meet our team

(Speciale vermelding en dankwoord voor: Kurt Lamberigts, Jeroen Vranken, Esteban De Tollenaere, Jonas Van Laere, Avon Moltoy, Jan Cocquyt en Hans Rombaut, voor de hechte jaren bij Festivalblog.be).

Oprichter, hoofdredactie, webdesign, fotografie
Redactie
Redactie, Fotografie
Redactie, fotografie
Redactie, fotografie
Redactie, fotografie
Redactie, fotografie
Redactie, fotografie
Redactie
Redactie
Redactie, fotografie
Redactie, fotografie