23 Acez kondigen hun afscheid aan...of toch niet helemaal

Treurig nieuws uit het Belgische muzieklandschap. De band 23 Acez kondigt namelijk aan dat ze er na 7 jaar en 3 albums het bijltje bij neerleggen. Maar is dat wel echt zo? Lees hieronder de officiële verklaring van de band over het hoe en waarom van de split.

"We hebben vandaag triest nieuws te melden: na 7 jaar en 3 albums, en om verschillende redenen, hebben we besloten om uit elkaar te gaan als muzikanten en de band te laten rusten... Wat dit in wezen betekent, is dat 23 Acez ophoudt te bestaan ​​als een (live) band. Zanger, gitarist en songwriter Benny "Zors" Willaert zullen doorgaan met 23 Acez als een solo-studioproject en zal onder die naam muziek blijven uitbrengen met gastmuzikanten. We willen benadrukken dat deze beslissing niet lichtvaardig is genomen, dat we niet uit elkaar gaan in animositeit, en dat alle leden van de band actief zullen blijven in andere, nieuwe bands en projecten, dus je hebt genoeg kansen om nieuwe muziek van ons te horen en ons weer live te zien spelen bij andere projecten. En, en het allerbelangrijkste, we willen graag JULLIE bedanken - onze fans, vrienden en weldoeners, en iedereen die door de jaren heen naar onze shows is gekomen, onze albums heeft ontvangen of ons op welke manier dan ook heeft gesteund. Wat we door de jaren heen als band hebben kunnen doen, was niet in de laatste plaats dankzij jullie !!

Last but not least, een kleine mededeling aan iedereen die dit leest, die de band of de muziek misschien nog niet kent, of aan iedereen die dat wel weet maar nog geen van onze albums heeft: onze officiële website en de webshop blijven online tot ZATERDAG 21 SEPTEMBER. Na die datum zullen de site en zijn winkel voorgoed de deuren sluiten, dus als je je 23 Acez-collectie wilt voltooien, of als je een of meer van onze T-shirts wilt kopen, surf dan vóór die datum naar www.23acez.be/shop.html en kijk wat er in de aanbieding is. De prijzen voor alle merch zijn verlaagd tot 10 euro voor alle nieuwe merch, en tot 5 euro voor al onze oude spullen."

Categorie: