6000 tickets AC/DC opnieuw te koop

Er zijn opnieuw tickets te koop voor het optreden van AC/DC met Axl Rose te Werchter op maandag 16 mei. 6000 tickets zijn terug in voorverkoop via de officiële kanalen.

Het optreden in Werchter was net zoals vorig jaar in een mum van tijd uitverkocht, maar maanden later kwam het nieuws dat Axl Rose zanger Brian Johnson gaat vervangen wegens diens gehoorproblemen. Veel fans waren echter verontwaardigd over deze keuze, waarop Live Nation en Ticketmaster de festivalbezoekers het voorstel aanboden om de aangekochte tickets terug te betalen. Dit kon tot deze avond 20:00.

Het gevolg hiervan is dat maar liefst zo'n 7000 tickets zijn teruggevorderd en het concert lang niet meer uitverkocht is. Personen op de wachtlijst hebben nu toch nog een ticket kunnen kopen, er rest momenteel nog een voorraad van 6000 opnieuw aangeboden tickets. Wie nog wil gaan naar AC/DC featuring Axl Rose, dient een kijkje te nemen op de websites van Live Nation.

Live Nation:

"De 'Rock Or Bust World Tour' van AC/DC gaat op zaterdag 7 mei na een kort oponthoud opnieuw van start in Lissabon. Brian Johnson, meer dan 35 jaar lang de zanger van ’s werelds grootste rockband, moet om gezondheidsredenen het live optreden laten. Angus Young en co willen echter graag de tournee verder zetten. De 'Rock Or Bust World Tour' neemt een doorstart met Axl Rose als gastzanger. Op maandag 16 mei houdt AC/DC halt in het Festivalpark in Werchter. En hoewel de verkoopsvoorwaarden van tickets niet voorzien in een terugbetaling om reden van wijziging in de bezetting van een band, werd dit uitzonderlijk wel toegelaten tot maandag 2 mei om 20u. De vrijgekomen tickets werden eerst aangeboden aan de bestaande wachtlijst. De resterende kaarten - dat zijn er nog goed 6.000 - zijn vanaf nu te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be"

Categorie: