Amorphis viert hun 30ste verjaardag

Dit jaar is een belangrijk jaar voor de band Amorphis, ze vieren namelijk hun dertigste verjaardag en dit doen ze niet zomaar.

Normaal hadden ze dit jaar een tournee gegeven voor deze speciale gelegenheid maar door de omstandigheden is dit niet doorgaan. Maar de fans hoeven niet te panikeren, in de plaats van dat je de band live aan het werk kan zien gaan ze op 3 en 4 juni twee live stream shows geven ter eren van hun 30 jarig bestaan. 

Esa Holopainen gitarist van de band comments: "Amoprhis has received a lot of requests for live streaming, so we have now planned two different anniversary shows which will be streamed for the fans, No one knows how long this current situation will last, so these streams are probably the only Amorphis shows in the near future."

De band zal twee aparte shows live streamen op SemiLive.fi.  De eerste show die van 3 juni zal zijn voor alle fans in Amerika, de tweede show die van 4 juni is voor alle fans in Europa, Verenigd Koninkrijk, Finland en Rusland. Fans die een ticket hebben gekocht kunnen tot 48 uur na de streaming de show nog terug bekijken. 

Voor de fans in Amerika:

Wed June 3rd 2020
Los Angeles 5 pm
Chicago 7 pm
New York 8 pm
Mexico City 7 pm
São Paulo 9 pm
Tokyo 9 am (+ 1 day)
Helsinki 3 am (+1 day)

Voor de fans in de rest van de wereld:

Donderdag 4 juni 2020:
Helsinki 21:00
Berlijn 20:00
Londen 19:00
Moscou 21:00
Tokio 03:00 (+ 1 dag)

Ticket info:

www.semilive.fi 

www.ticketmaster.com 

www.tiketti.fi  

 

Categorie: