Bezettingswissel bij Scarved

Scarved kondigt een bezettingswijziging aan. De band krijgt een volledig nieuw ritmesectie.

Terwijl Roman kort naar de andere kant van de wereld emigreert en het voor Geert steeds moeilijker werd Scarved te combineren met zijn werk voor Lords Of Acid en Praga Khan, werd Scarved gedwongen om geleidelijk zoek te gaan naar een nieuwe ritmesectie. Gezien het vereiste technische niveau was het geen gemakkelijke taak, maar met trots kan de band aankondigen dat ze erin geslaagd zijn om twee volwaardige vervangers te vinden.

Vanaf nu wordt het drumwerk bij Scarved verzorgd door Kjell de Raes, een jonge percussionist. Kjell is een geschoolde multi-percussionist en behalve dat hij klassiek geschoold is, is hij gepassioneerd door metal en (prog)rock. In de tussentijd heeft hij zijn sporen al verdiend bij bands zoals Royal Jake, Circle Unbroken, Cygnus e.a.

En tevens vanaf nu zullen de baslijnen afkomstig zijn van Vincent De Laat, een ervaren rot in het vak en, zoals Luc, een grote fan van Geddy Lee's bassspel bij Rush. Vincent kan al terugkijken op een rijk gevulde carrière in zowel de rock, metal en jazz wereld en de afgelopen jaren stond hij vooral bekend om zijn baswerk met o.a. Rik Priems Prime en Circle Unbroken.

De band wil Geert absoluut bedanken voor al zijn inspanningen voor de band Scarved vanaf het prille begin en geeft aan hem enorm te zullen gaan missen. Ook Roman krijgt, uiteraard, een grote merci voor het vervangen van Wim voor een korte periode zodat de band toch met de geplande activiteiten konden doorgaan. De bandleden wensen hem veel succes met het realiseren van zijn dromen en uitdagingen!

Tags: 
Categorie: