Black Mirrors hebben een nieuwe unplugged video voor Whispering Ghost

Nadat ze ons begin dit jaar al een mooie, akoestische versie cadeau deden van Günther Kimmich, brengen de dame en heren van Black Mirrors nu een nieuwe unplugged video uit. Deze keer voor het nummer Whispering Ghost, wat ook alweer een track is uit hun debuutalbum Look Into The Black Mirror.

De stille, bijna trillende uitstraling van het nummer benadrukt zowel de teksten, indrukwekkend in hun eenvoud en zuidelijke geest, en de onweerlegbare meesterstatus Black Mirrors hebben de creatie van intrigerende en hypnotiserende soundscapes, in staat om zelfs de kenners van het genre te overtuigen!

Dompel jezelf onder in de bezwerende videoclip die je kan bekijken door simpelweg hier te klikken.

Frontvrouw Marcella verklaart: "Het concept achter Whispering Ghost gaat een beetje dieper in tekst omdat het mijn verhaal vertelt over iemand die mij zeer dierbaar is. We wilden dat het nummer als een afscheid zou klinken. Nu, elke keer dat het publiek de melodie met ons zingt, voelt het als een mooi afscheid en een eerbetoon aan mijn 19-jarige vriend die weg viel. De vocalen in deze versie gaan dieper dan de originele versie en we zijn erg blij met het resultaat."

Black Mirrors zijn nog steeds op tournee door Europa ter promotie van hun album. Op die manier kan je hen op 15 maart terugvinden in Kavka, Antwerpen (in het voorprogramma van The Picturebooks) en op 10 april in Het Depot te Leuven als opener voor Kensington.

Deze zomer zijn ze bovendien ook nog te zien op de volgende festivals:

21.04.20 - Gent / Parkpop
17.05.20 - Eupen / Eupen Musik Marathon
28.06.20 - Neufchateau / Game of Tournay Music festival
11.07.20 - Wateringen / Masterfest
07.08.20 - Kortrijk / Alcatraz Music Festival
15.08.20 - Beselare / Bezemrock
22.08.20 - Brussel / Brussels Summer Fest

Het album Look Into the Black Mirror kan u nog steeds bestellen via de webwinkel van Napalm Records.

Categorie: