Chalice brengt nieuw album uit

De West-Vlaamse band Chalice brengt een nieuw album uit genaamd Ashes Of Hope.

2018 is het jaar waarin het vijftal van Chalice de eigen volharding en koppigheid wil onderstrepen: CHALICE is 20 jaar oud en dat momentum leek dan weer gepast om met nieuw werk te komen. 2018 wordt dus óók het jaar van een nieuwe plaat: ASHES OF HOPE.

De opnames hiervoor startten in september van vorig jaar. In de MIDAS-recording studio werden gitaren en bass opgenomen. In de GALAXY-studio's in Mol werden drums, vocals en solo's opgenomen en werd er gemixt. In verschillende fases en op verschillende plaatsen werd dus gewerkt aan het vastleggen van de 8 nummers.

Tony de Block draaide, zowel in Lokeren als in Mol, de knoppen in de juiste richting. Hij sloeg en zalfde en creëerde de beste omstandigheden om tot een muzikaal document te komen dat vast pakt waar CHALICE anno 2018 voor staat. Zware, woeste, kwade... maar ook muzikale muziek.

20 jaar oud zijn en een nieuwe plaat uit brengen, passeert niet zo maar. De band organiseert zélf een evenement op zaterdag 21/04/2018 in de polyvalente zaal van het JC Tranzit in Kortrijk


Deuren gaan die avond open om 20.00u. FRAGMENTUM en GROWING HORNS warmen het publiek op. Daarna stelt CHALICE het nieuwe album voor, samen met uitgekozen ouder werk. Er wordt gespeeld met de haren los en de tanden op elkaar, soms ingehouden en met de ogen dicht.... wachtend op onheil, wetend dat het nooit meer goed komt: ASHES OF HOPE.

Tracklist ASHES OF HOPE:

  1. Amongst The Damned
  2. The Age Of Fear
  3. Cult Of Serpents
  4. My Daily Odium
  5. Eternal Sleep
  6. A Death Without Warning
  7. Musings On The Bank
  8. For You
Tags: 
Categorie: