Derde single/video voor Warkings! Nieuwe album komt er op vrijdag

Dat hun nieuwe album, Revenge, nu vrijdag 31 juli verschijnt houdt de krijgers van Warkings niet tegen om nu nog snel even een voorafgaand offensief te plegen in de vorm van een single/video voor de track Odin's Song waarop ze vocale medewerking krijgen van The Queen Of The Damned. Het nummer dondert en grolt en raast als een pletwals voorbij. Voor liefhebbers van mythologische power metal is dit heerlijke kost.

Bekijk en beluister het nummer hier.

"Spill their blood, Sound the Horns!"

Roffelende oorlogstrommels banen de weg voor de terugkeer van de Vikingen naar het slagveld met ongetemde wil en kracht. De hoorns roepen om de Warkings- en ze antwoorden met een kracht die in staat is de wereld zoals alle stervelingen die kennen, te beëindigen. Met grommende strijdkreten en de brute zang van de Queen Of The Damned, weerstaan de Warkings de bloeddorstige woede, waarin de demonen van de duistere rijken wraak zoeken.

De machtige Warkings komen naar de Northern Gods en stijgen uit als Odin’s Sons, om geen van hun vijanden ongeslagen te laten. Dit keiharde volkslied zet de mars tegen de onderwereld voorop - Revenge is nabij!
Categorie: