Devildriver komen met nieuw album in oktober.

Brulboei Dez Farara en zijn kompanen van Devildriver hebben nieuwe muziek voor ons klaar staan. Véél nieuwe muziek zo blijkt. Want hun nieuwe album Dealing With Demons zal in twee delen verschijnen. Het eerste deel, dat logischerwijs Dealing With Demons I zal heten verschijnt op 9 oktober via Napalm Records. Een eerste track, met de bijzonder eigentijdse titel Keep Away From Me en de daarbijhorende lyric video werd nu al vrijgegeven.

In de song en video trekt Farara weer bijzonder hard van leer en is het keyword duidelijk 'social distancing'. Check het hier.

Frontman Dez Fafara zegt over Keep Away From Me en de bijbehorende visual: "Ik doe al sinds mijn geboorte aan sociale distancing. Ik heb geleerd mijn hele leven mijn agorafobie te omarmen. Dit is waar de teksten over gaan, omdat we allemaal beschut zijn. Ze lijken heel duidelijk. Nu is het niet de tijd dat bands het voor de hand liggende moeten schuwen door te proberen het verhaal door hun kunst heen te duwen alsof alles in orde is met de wereld want dat is duidelijk NIET zo.”

 “Wij als kunstenaars zouden ons moeten uitspreken, inspireren en levens veranderen, of een beeld schetsen - een tijdcapsule als je wilt - door het verhaal dat we in onzekere tijden pushen. Deze video is zo'n kunstwerk als mijn band en duizenden anderen worden gedwongen in quarantaine te gaan - ze kunnen niet repeteren, foto's maken of optreden - om een ​​videoclip te maken voor de mensen die ons al jaren steunen. Het zijn moeilijke tijden voor de wereld en mijn kijk op deze video is gewoon dit: ‘hier is wat we doormaken als een gezin op deze planeet en terwijl we omarmen wat er nog moet komen ... blijf alsjeblieft samen"

 
 
Dealing With Demons I tracklist:
 
1. Keep Away From Me
2. Vengeance Is Clear
3. Nest Of Vipers
4. Iona
5. Wishing
6. You Give Me A Reason To Drink (feat. Simon Blade Fafara)
7. Witches
8. Dealing With Demons
9. The Damned Don't Cry
10. Scars Me Forever
 
Categorie: