Die van Dark Sarah zijn één en al oor!

Een strenge militair Oostbloksfeer, een lekker vette baslijn en een vreemd gigantisch konijnenhoofd. Dat zijn de meest in het oog en oor springende kenmerken van All Ears!, de tweede single/video van Dark Sarah uit hun aankomende, nieuwe album Grim dat op 17 juli uitkomt via Napalm Records. Het verhaal van het album wordt ook verteld in een boek dat samen met het album zal verschijnen.

Bekijk dat vreemde konijnenhoofd via deze link.

Heidi Parviainen geeft wat meer uitleg: "All Ears! is een oproep om alle mensen te verenigen die denken dat er een bepaalde kracht zit achter verhalen, monsters en magie! Sluit je aan bij de genootschap! Het verhaal van All Ears! volgt de verhaallijn van het Grim-album. Een krachtige betovering voor de inwoners van Grim stelt de hoofdpersoon Luna in staat om te vechten tegen het kwaadaardige monster Mörk dat de stad terroriseert. De luisteraar kan ook een eerste glimp opvangen van onze nieuwe gast Jasse Jatala als Mörk. Het hele Grim-verhaal wordt tegelijk met ons album als boek uitgebracht, zodat onze fans nog meer in het verhaal kunnen opgaan.

Filmische metaliconen Dark Sarah beginnen een verbazingwekkende nieuwe sprookjesachtige verhaallijn met hun vierde studioalbum, Grim. De betoverende nieuwe dimensie, die samensmelt tussen kristalheldere zang en voortstuwende hardheid, neemt je mee in de onstuimige maalstroom van hun horror-fantasiethema. De band stelt de nieuwe hoofdrolspeler Luna voor en nodigt je uit in hun mythische wereld van bollen, raven, konijnenhoofdige mensen en Mörk, die je in een surrealistisch droomlandschap zullen stoppen.

Categorie: