Eerste single/video uit het nieuwe album van Demons & Wizards

Enkele dagen geleden gaven we u al mee dat het langverwachte nieuwe album van Demons & Wizards, kortweg III getiteld, op 21 Februari eindelijk uitkomt.

Vanaf vandaag kan je jouw exemplaar in een formaat naar keuze alvast hier reserveren. En om u alvast wat te verlekkeren is er nu al een gloednieuwe single/video uti voor de track Diabolic. Bekijk en beluister dit juweeltje van acht minuten lang via YouTube

U kunt uiteraard blind op ons feilloos oordeel vertrouwen maar misschien bent u ook wel benieuwd naar wat Hansi (Kürsch) en Jon (Schhaffer) zelf over Diabolic en de rest van het album te vertellen hebben:

Hansi Kürsch verklaart: "Diabolic is zeker een muzikaal statement en de boodschap is heel duidelijk en precies: we nemen geen gevangenen! We hadden het moeilijk om een goede opener voor "III" te vinden, maar toen Diabolic vorm kreeg, realiseerden we ons dat het de perfecte introductie was voor het album!"

Jon Schaffer voegt eraan toe: "Dit nummer is een vervolg op Heaven Denies en het is donker, zwaar, gemeen, melodieus en totaal sfeervol, alles wat ik leuk vind aan songwriting en het maken van albums in acht minuten! Diabolic heeft de juiste instelling om een krachtig statement te maken als het eerste nummer dat mensen na 15 jaar horen!"

De tracklijkst voor het album zal er als volgt uitzien:
01. Diabolic
02. Invincible
03. Wolves In Winter
04. Final Warning
05. Timeless Spirit
06. Dark Side Of Her Majesty
07. Midas Disease
08. New Dawn
09. Universal Truth
10. Split
11. Children Of Cain

En kijk hieronder ook al eens naar hoe adembenemd geweldig de hoes voor III er zal uitzien!

https://www.facebook.com/demonsandwizardsofficial/
https://demonsandwizardsmerch.com/
https://www.instagram.com/demonsandwizardsofficial

Categorie: