Enforcer pakt uit met een verrassing die je terug brengt naar de 80's

Enforcer brengt een nieuwe ervaring als voorbereiding op hun nieuwe album Nostalgia dat uitkomt op 5 mei via Nuclear Blast Records.

Enforcer is terug met een spannende verrassing, slechts drie weken voor de release van hun nieuwe album 'Nostalgia'. Trouw aan de naam van het album, hebben de getalenteerde Zweden een onvergetelijke ervaring gecreëerd die hun fans meeneemt op een boeiende reis door de tijd. Concreet nemen ze hun luisteraars mee terug naar de glorieuze jaren 80, een tijdperk dat een speciaal plekje heeft in de harten van elke heavy metal liefhebber.

De band is verheugd om Experience Nostalgia te presenteren, een virtuele ruimte die metalfans onderdompelt in de bezienswaardigheden, geluiden en sensaties van de jaren 80, en golven van nostalgie oproept bij iedereen die zich erin waagt. Deze digitale wereld is gebaseerd op de eigen inspiratiebronnen van de band, met een schat aan boeiende inhoud die bezoekers zeker terugvoert naar die tijd.

De virtuele kamer zelf is een representatie van de slaapkamer van een typische metalfan uit de jaren 80, vol met klassieke items die toen onmisbaar waren. Het opmerkelijke aan deze ervaring is dat items kunnen worden verkend, waardoor een schat aan exclusieve content van Enforcerwordt onthuld. Experience Nostalgia zal fans, evenals de hele metalgemeenschap, voorbereiden op het aankomende album Nostalgia.

Ga terug in de tijd met onderstaande link:

https://www.thinglink.com/mediacard/1700185095337411173

ENFORCER is:

ENFORCER Release Music Video For 2023 Version of Single "Running In Menace"

Olof Wikstrand | vocals, guitars

Jonas Wikstrand | drums, piano & keyboards

Jonathan Nordwall | guitars

Garth Condit | bass

Categorie: