Epica & Apocalyptica samen in de AB

Epica en Apocalyptica bundelen de krachten voor een gezamenlijke tournee die als naam The Epic Apocalypse Tour meekrijgt en hen doorheen heel Europa zal loodsen. Goed nieuws voor de fans uit België en Nederland want op 4 december spelen ze in de Ancienne Belgique, Brussel en op 11 December in AFAS, Amsterdam. De tickets voor Amsterdam zijn al bijna allemaal de deur uit. De ticketverkoop voor de AB begint nu vrijdag, 21 februari om 10:00.

De Nederlanders van Epica staan al bijna twee decennia aan de top van de symfonische metalscene. Als voorsmaakje van hun nieuwe album komend najaar, bracht de band onlangs het boek 'The Essence of Epica' uit. Ze vertellen hun briljante muzikale parcours, aan de hand van anekdotes die in alle eerlijkheid worden besproken, en geïllustreerd door nooit eerder gepubliceerd fotomateriaal. Met hun gedeelde liefde voor symfonische rock was een samenwerking tussen beide bands bijna een evidentie. De Finnen van Apocalyptica drukten hun stempel en veroverden de harten van vele fans met covers van onder andere Slayer en Metallica op drums en cello's. De band heeft net een negende album uitgebracht. 'Cell-O' is een fascinerende instrumentale reis naar hun cello-metal-universum. Deze twee internationale metalgrootheden staan garant voor een unieke show tussen orkestrale heavy metal en donker surrealisme. Niet te missen!

De kaartverkoop voor deze 'Epic Apocalypse' show start aanstaande vrijdag 21 februari om 10:00 uur via https://www.proximusgoformusic.be.

Categorie: