Epica's boek The Essence Of Epica kan nu voorbesteld worden

The Essence Of Epica, de rijkelijk ontworpen en volledig geïllustreerde, hoogwaardige biografie die in hun eigen woorden het verhaal vertelt van symfonische metal-titanen Epica, is nu beschikbaar voor voorbestelling op epicabook.com.

Gemaakt met behulp van zeldzame en persoonlijke foto's - inclusief baby-, jeugd- en tienerkiekjes - plus professionele live- en studiofotografie, The Essence Of Epica is het verhaal van de band zoals het direct is verteld uit de mond van Mark, Coen, Simone, Ariën, Rob, Isaac, Yves en Ad.

Ontworpen met zorg en precisie, en een hoes ontworpen door Stefan Heilemann, architect van het ontwerpbureau, is het boek net zo groot en mooi als het Epica-geluid.

The Essence Of Epica is verkrijgbaar in twee verschillende versies: The Classic is een 208-pagina hardback met foliedetail, gevuld met meer dan 200 afbeeldingen. De signature hardback wordt ondertekend door de band en wordt geleverd in een luxe clamshell-box met drie exclusieve, originele kunstafdrukken gemaakt door Stefan Heilemann.

The Essence Of Epica is enkel beschikbaar in voorbestelling via epicabook.com. Leveringen zijn gepland voor november 2019.

Categorie: