Geen Iron Maiden op Graspop 2021, wel in Sportpaleis

Iron Maiden kondigde de verplaatsing van hun 'Legacy of the Beast' tournee aan. Die zou deze zomer plaatsvinden, maar is verplaatst naar volgend jaar. Pittig detail: de Britse band zou op donderdag 18 juni Graspop Metal Meeting headlinen, maar doen dat niet volgend jaar. In plaats daarvan spelen ze de week erna in het Sportpaleis.

Het zijn echt rare tijden... Iron Maiden zou op donderdag 18 juni Graspop Metal Meeting headlinen en er werd van uitgegaan dat een heel groot deel van deze editie zou overgaan naar volgend jaar, inclusief vaste waarde Iron Maiden. Misschien waren we dus te optimistisch, want de band speelt op zondag 27 juni in het Sportpaleis en dus lijkt Graspop Metal Meeting 2021 (17-20 juni) zonder Iron Maiden te zijn, tenzij er een extra Graspop show toch nog bijkomt. Er zijn al gekkere dingen gebeurd, zoals Faith No More op zowel Graspop als Rock Werchter, right?

De support act wordt weldra bekend gemaakt samen met alle info over tickets en start van de ticketverkoop. Zoals steeds zal Iron Maiden een exclusieve voorverkoop voor zijn fanclub-leden voorzien.

Categorie: