Graphic Nature kondigt nieuwe LP 'Who Are You When No One Is Watching?' aan.

De snel opkomende Britse metallers Graphic Nature, bekend om hun agressieve hedendaagse geluid, beïnvloed door nu-metal en metalcore uit begin 2000, hebben hun tweede LP aangekondigd, 'Who Are You When No One Is Watching?', voor een release op 12 juli via Rude Records.

'Who Are You When No One Is Watching?' is een album dat uitsluitend op de menselijke emotie is gericht", onthult frontman Harvey Freeman. "Het komt voort uit hoe één slechte dag alles kan veranderen en hoe je in de toekomst met de uitkomst omgaat, van verergerde psychische aandoeningen tot paranoia, egoïsme en ptss. Het album is bedoeld om de vraag te beantwoorden die iedereen echt wil weten."

De band heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht, 'To The Grave'. "To The Grave' gaat over de frustratie die voortkwam uit een gebeurtenis in mijn eigen leven die de manier veranderde waarop ik mensen zie", vertelt Freeman. "Het is het begin van een verhaal met liedjes die de verschillende stadia van emotioneel trauma verklaren die ik heb doorgemaakt. De nadruk van het nummer ligt op het verdwalen en een haatdragend persoon worden."

Categorie: