Inter Arma gaan coveralbum uitbrengen!

De Amerikaanse sludge/black/death/post-metal band Inter Arma zal op 10 juli een coveralbum uitbrengen via Relapse Records. Garber Days Revisited zal dat gaan heten. De nummers werden sporadisch opgenomen tussen het touren door voor hun succesvolle album Sulphur English (2019). Een eerste track, Southern Man (de overbekende Neil Young klassieker) werd al online geplaatst.

En daar kan je o.a. hier naar luisteren.

De band geeft een woordje uitleg: "Inter Arma als geheel zijn enorme fans van Neil Young. Southern Man is al meer dan een decennium een hoofdbestanddeel van onze liveset en we zijn er eindelijk in geslaagd om het op tape te zetten. We hopen dat je geniet van onze draai aan dit tijdloze en nog steeds uiterst relevant nummer."

Garbers Days Revisited, genoemd naar de voormalige oefenruimte van de band, werd opnieuw opgenomen bij Dark Art Audio in Madison, TN. Inter Arma pronkt met hun brede scala aan invloeden en behandelt covers van Nine Inch Nails, Prince, Cro-Mags en meer. Garbers Days Revisited ziet Inter Arma de aspecten van de muziek die hen vanaf het begin inspireerde en beïnvloedde, opnieuw definiëren.

Garbers Days Revisited tracklist:

1. Scarecrow (Ministry Cover)
2. Southern Man (Neil Young Cover)
3. Hard Times (Cro-Mags Cover)
4. March Of The Pigs (Nine Inch Nails Cover)
5. The Girl Who Lives On Heaven Hill (Hüsker Dü Cover)
6. In League With Satan (Venom Cover)
7. Runnin Down A Dream (Tom Petty & The Heartbreakers Cover)
8. Purple Rain (Prince Cover)

Categorie: