Killswitch Engage gaan mondmaskers verkopen

Het zat er vroeger dan later aan te komen dat bands ook mondmaskers in hun merchandising zouden gaan aanbieden. Maar die van Killswitch Engage doen het wel voor het goede doel. De opbrengst van de verkoop van hun KSE mondmaskers gaat volledig naar het goede doel!

 

 

 

De mondmaskers zijn nu al te bestellen via de Killswitch Engage webwinkel.

Alle winsten uit de verkoop van deze gezichtsmaskers worden gedoneerd aan NIVA (National Independent Venue Association). De organisatie werkt eraan om onafhankelijke concertgebouwen in de VS, die het moeilijk hebben tijdens de COVID-19-crisis, te bewaren en onderhouden. Lees hier meer over hun inspanningen: saveourstages.com

"We hebben besloten dat het een goede gelegenheid is om wat bekendheid en steun te geven aan een belangrijke non-profitorganisatie genaamd NIVA", legt frontman Adam Leach uit. "We zijn allemaal begonnen in kleine 'Mom and Pop'-zalen en het zou zonde zijn om te zien dat sommige van deze zalen weggaan als gevolg van deze crisis. Ik bezoek nog steeds kleine clubs als ik thuis ben om shows te zien en contact te houden met de lokale scènes. Onafhankelijke locaties vormen de ruggengraat van creativiteit, kunst en muziek. "
 
Hij eindigt: "Als dit alles is gezegd en gedaan, weet ik zeker dat mensen zullen schreeuwen om livemuziek te zien. Ik weet dat ik dat zal doen! Dus waar zouden we zijn als deze locaties op hol slaan door gebrek aan steun en financiering ?!"
Categorie: