Metal Church kondigt nieuw album From The Vault aan!

Met hun geweldig grappige, geïmproviseerde backdrop hebben de West Coast Metal veteranen van Metal Church zich ongetwijfeld in het geheugen van menig muziekliefhebber gegrift. Op 10 april brengen ze hun nieuwe album From The Vault uit via Reaper Entertainment. Het album is een speciale compilatie van 18 tracks uit het Mike Howe tijdperk.

Howe stond een eerste maal achter de microfoon bij Metal Church van 1988 tot 1995 en kwam in 2015 opnieuw bij de band. Het album bevat vier opnieuw opgenomen nummers waaronder een heropgewaardeerde versie van hun klassieker Conductor. De resterende nummers zijn samengesteld uit verschillende opnames in de geschiedenis van de band en omvatten vijf nummers van Damned if You Do-opnamesessies van 2018, drie covernummers en drie niet-vrijgegeven bonusnummers van het "XI" -album. Tracks 1 tot en met 4 werden gemixed en gemasterd door Chris "The Wizard Collier" (KXM, Whitesnake, Prong, Korn) en tracks 5 tot en met 16 werden gemixed en gemastered door Kurdt Vanderhoof.

Reserveer uw exemplaar van From The Vault alvast hier: https://www.reapermusic.de/metal-church-from-the-vault

Mike Howe verduidelijkt: "Dit album is voor de fans en heeft een aantal echt coole onuitgebrachte nummers erop, ik denk dat Metal Church fans hier echt van zullen genieten!"

Categorie: