Metal queen Scarlet tekent bij platenlabel Arising Empire

De metal queen Scarlet heeft iets te vieren en dat doet ze met het uitbrengen van een nieuwe single

We kennen ze van onder meer Killer Quinn en End In Blood, maar vandaag kondigt de metal queen Scarlet haar nieuwe samenwerking met platenlabel Arising Empire aan. Om dit te vieren brent ze haar eerste single uit inclusief videoclip. De single Beauty & Beast illustreert de complexiteit en dualiteit van haar als persoon, van haar uiterlijke schoonheid en innerlijke chaos, haar vriendelijkheid en haar kwaad. Maar ook van haar vergeving en smaak voor bloed.

Check it out here: http://https://youtu.be/RsqVSCMto0M

Met haar schedelmasker en grote persoonlijkheid domineert ze de hardrock en heavy metal. Scarlet haar muziek is hard en snel, maar toch met veel emoties. Ze rapt, zingt en gromt door zware riffs en zachte ballads. Het is moeilijk om niet naar haar muziek te blijven luisteren.

Scarlet aan het woord: "My music is my only true and genuine outlet to channel my darkness and "fuckedupness" in a creative, productive and healthy way. Without that outlet I would probably fall right back into a destructive shit hole. No one but you can truly make the change that need to be made and find what makes you happy."

Categorie: