The New Roses hebben een nieuwe video uit voor Nothing But Wild

Onze meest favoriete zorgeloos rockende Duitsers van The New Roses hebben vandaag een nieuwe video online geplaatst. De clip hoort bij Down By The River, de titeltrack uit de vorig jaar verschenen en gelijknamig album.

Bekijk de video hier.

Dat de heren vorig jaar überhaupt de tijd hadden gevonden om een nieuw album op te nemen en uit te brengen was al een soort van half wonder. The New Roses lijken immers continue op tournee te zijn. Zo trokken ze als openers mee met Kiss en Scorpions en waren ze bij ons de headliners op Wildfest. En in maart trekken ze alweer de hort op.

Het is dan ook niet vreemd dat deze video opgenomen werd tijdens een live uitvoering van het nummer en doorspekt worden met beelden van de band en hun fans.

Frontman Timmy Rough legt het volgende uit over de video: “Deze video is een eerbetoon aan al onze fans die van onze Nothing But Wild Tour avond na avond na avond een te gekke Rock & Roll Party hebben gemaakt. Het voelt gewoon ongelooflijk om ons publiek te zien groeien en te weten dat de band steeds sterker wordt tussen ons allemaal. We hopen dat je deze clip leuk vindt en we kunnen niet wachten om je verder op weg te zien! "

Categorie: