Nieuw album van Carnifex

Carnifex (uit San Diego, Californië) kondigen met trots aan dat hun 7e studioalbum, World War X, op 2 augustus wordt uitgebracht via Nuclear Blast. Nu brengt de band de eerste single uit, 'No Light Shall Save Us' (feat. Alissa White-Gluz van ARCH ENEMY), met een muziekvideo geregisseerd door Scott Hansen (Possessed, Motionless In White, Deicide, Prong).

Bekijk de  videoclip voor 'No Light Shall Save Us' (feat. Alissa White-Gluz) hier: www.youtube.com/watch?v=84Ru-BnBL74
Bestel het nummer hier: https://nblast.de/CarnifexNLSSU

Carnifex's frontman Scott Ian Lewis vertelt: "Samenwerken met Alissa op 'No Light Shall Save Us' was vanaf het begin een plezier. Alissa was in staat het nummer te verheffen met een dynamiek die helemaal nieuw is voor Carnifex. Er zit een melodie en diepte in ' No Light Shall Save Us 'in tegenstelling tot elk ander Carnifex nummer. Het is de perfecte start van je reis door World War X".

"Ik denk dat met 'No Light Shall Save Us' Carnifex en ik in staat zijn geweest om een heel speciaal stuk te maken", zegt Alissa White-Gluz. "De video-opname was een ongelooflijke ervaring en vanaf het moment dat ik de tekst las, hoorde ik de visie van Scott voor het nummer waarvan ik wist dat ik er echt op kon bouwen en mezelf kon uiten. Ik ben opgewonden om dit met de wereld te delen!"

World War X kan nu reeds voorbesteld worden via: https://www.nuclearblast.com/carnifex-wwx
Bestel nu al en ontvang 'No Light Shall Save Us' (feat. Alissa White-Gluz) onmiddellijk als download (via amazon and iTunes only) of reserveer nu reeds het album via Spotify, Deezer & Apple: https://nblast.de/CarnifexPreSave

World War X werd geproduced door Carnifex en Jason Suecof (Death Angel, Chelsea Grin, Job For A Cowboy). Het album werd opgenomen en gemixt door Jason in de Audiohammer Studio in Sanford, Florida. De vocalen voor het album werden opgenomen door Mick Kenney (Anaal Nathrakh, Bleeding Through) in The Barracks Studio in Huntington Beach, CA. Het album-artwork is gemaakt door Blake Armstrong.

World War X tracklist:

01. World War X
02. Visions Of The End
03. This Infernal Darkness
04. Eyes Of The Executioner
05. No Light Shall Save Us [feat. Alissa White-Gluz]
06. All Roads Lead To Hell [feat. Angel Vivaldi]
07. Brushed By The Wings Of Demons
08. Hail Hellfire
09. By Shadows Thine Held

Categorie: