Nieuw album van The New Roses op komst!

The New Roses kondigen de release datum van hun nieuwe album aan. Nothing But Wild verschijnt op 2 augustus via Napalm Records. De eerste single Down By The River verschijnt vandaag.

De Duitse hard rockers van The New Roses zijn terug om de rock Olympus te beklimmen met hun vierde studioalbum Nothing But Wild. Na succesvolle live optredens over de hele wereld, onlangs geopend voor KISS, en de uitnodiging om in de zomer met de legendarische Scorpions te touren, is het kwartet, gecentreerd rond zanger / gitarist Timmy Rough, klaar om de langverwachte opvolger af te leveren voor One For The Road (2017), dat de top 20 van Duitsland bereikte.

The New Roses over Nothing But Wild: "Op Nothing But Wild concentreerden we ons volledig op aanstekelijke liedjes met grootse melodieën. Ons doel was om een krachtig en energiek Rock'n'Roll album op te nemen zonder franjes en vullers. Gewoon echt, gewoon luid, gewoon wild!"

Nothing But Wild kan hier al voorbesteld wordenVandaag geven The New Roses de eerste single Down By The River vrij, de ultieme soundtrack voor je rockzomer.

Zanger Timmy Rough over Down By The River: “De meeste van de bandleden groeiden op in de buurt van de rivier de Rijn. Onnodig te zeggen dat we het grootste deel van onze jeugd aan de rivier hebben doorgebracht. Een sixpack bier, een cassettedeck en een meisje waar je meteen verliefd op kunt worden ... en de rivier. Dat was alles wat we nodig hadden. Dat is het gevoel dat we in Down By The River steken. Waarschijnlijk wordt het bij elke rivier ergens wel op een radio gespeeld en wordt het de soundtrack van iemands zomer ... "

Tracklist Nothing But Wild:

 1. Soundtrack Of My Life
 2. Can't Stop Rock & Roll 
 3. Down By The River
 4. Nothing But Wild
 5. Heartache
 6. The Bullet
 7. Runnin' Out Of Hearts 
 8. Unknown Territory
 9. As The Crow Flies
 10. Give & Take
 11. The Only Thing
 12. Meet Me Half Way 
 13. Glory Road
Categorie: